2006-12-22


Fan nu kan man ju inte skriva, det är ju kulturfredag på P1, I be back!

Ja nu är det slut, måste bara urinera och dra en cigg först.....

Ockej, ja ikväll så inträdet till Karmanjaka gäller även för Klubb Neon. Kl 22.00 kommer ett av Malmös absolut bästa synthpopband, quelles paroles, att äntra scenen! Kl 23.00 kommer Malmös gothrock-stoltheter Kindred Spirits att inta scenen för att fira hela tio år som band med första Sverigespelningen på 2,5 år!
ja det låter ju greeath! som Tony Tiger skulle ha sagt, enda nackdelen är väl att man går misste om kännslan av förnyellse, det är ju jävligt kul att gå efter en spelning på ett ställe för att sedan dra till deep (och ibland tillochmed se en till spelning), nu beffiner man sig ju redan där.

Fan, det blev julafficher tillslut, fick iden igår torsdag när man vaknade, julpapper utklippt som uppochnervändtkors, för julen är ju inget krisstet skit som vi alla vet, även om det heter cristmass.
Drog förbi willys för att ta mera gratis julpapper men då var det slut! Jaja, Netto kanske har något, passerade shoppen med EUpriser, Pelles? ja man behövde ju en bred tuchpenna ochså så varför inte kolla. Och visst, de hadde allt som behövdes, både papper och penna, men tror fan de blåste en på 10kr.
Träffade dessutom på G21 och M Dream där, vafan gjorde de vid Värnhem? det var uppenbarligen första gången de var där också men till skillnad från mig så var de inte särskilt imponerade så de drog. Ja och Netto hadde inget julpapper så det blev enbart potatis.
Blev jävligt snyggt på elskåpen måsste man säga, hoppas det sitter kvar tills man fixatt en kamera, fan, lika bra att sätta upp ett gäng till, det finns ju kvar på rullarna och Julen varar fram till Påska.
Få se om man hinner lägga upp Julspecialen på affichsidan ikväll, eller nu rättare sagt.
Ja och i Onsdags fick man en jävlig yrsell vid 21tiden, klart skummt, (kan knappast ha berott på bakfylla det blev ju bara fyra folköl i tisdags, taffra var ockej, gjorde en bloggspelning såattsäga, det villsäga texterna handlade om hur han fick spelningen på folkhemmet och timmarna före, en ny trend kanske? borde ha dragit Nightbuss 666 ochså, Ja Maeds Domino westernsurfade fint, inga hawaiskjortor dock (vilket de inte hadde på Siesta heller) utan en mer jhonny Cash Look) och den satt i flera timmar, hjärnan kanske tog ett eget insiativ och satte sig i en snurrfotöllj, vem vet.