2006-12-31


Sitter och lyssnar på Boyd Rices People från Music Martinins and Misantrophy http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=106702635
Passar ju bra på nyårsafton, same shit different number.
Ja man har ju 7folköl kvar iallafall och sen blir det att glida över till folketspark till discodance and elegance som lamont arangerat, lär knappast spelas något Boyd där inte, sjuttiotalsdisco för hela slannten och det är ju inte helt fel. Ska va fan att de enda utsvängda orginal70 brallor man har i garderoben är 4stycken blåjeans, ser ju inte så elegant ut, borde åtminstona ha ett par vita. Jaja, får bli outsvängt, slippsen är ju grovt 70-tal och jackan är ju av märket Vinson och med en rosa skjorta så blir det ju jävligt elegant, byxorna har iochförsig skit på knäna men va fan.

Ja i fredags så kom man faktigts in på Bodoni, vakten sa visserligen att man skulle gå ett varv runt kvarteret och det brukar ju vara lika med kalla handen, men man drog ett varv och kom in! har fan aldrig varit med om det förut, att komma in efter ett kvartersvarv. Ja deadman och witchcraft var ju bra, inhandlade en craftplatta, tänkte ta en cigg på rökrummet och gick in, såg lite annorlunda ut tyckte man, fullt med hihats och keyboards men ingen askopp, det visade sig att rökrummet blivit backstage istället och om man villa dra en cigg fick man gå ut så det fick vara. Drog till crush på deep som vanligt sedan , ingen efterfest den här gången tyvärr.
Ja jävlar man hann ju med och se Familjen på Kontoret före också, det var ju en jävla tur att man läste fredags, inhanndlade både platta och pinns plus en Emil Jensen, det var ju ändå hanns kontor, köpte fan en Andersonns 5,6 också, det lär att dra dit fler gånger,(ska tydligen bli fler) perfekt inledning på partykvällar.

Och till david, jofan, att höra på texterna i musiken funkar ju, Rices text svänger ju!