2007-08-03


Har börjat få festival abstinens, fan, är det inga festivaler kvar man kan dra till? (förutom malmöfestivalen men där finns ju ingen camping).
Blev inget Trelleborg igår eftersom ericshjälpen håller semesterstängt, gled till sopstationen istället och hittade en Vinson kavaj, tror fan att man ägt en likadan men den är nog kvar i Karlstad, blev några slippsar före man som vanligt fasstande vid 5kronors vinylbackarna, så jäkla typiskt, vinyl tar ju en jävla plats och är ett helvette att släpa med sig vid flytt så de blir kvar, står tre backar uppe i Karlstad och man har inte ens lyssnat på de skivorna eftersom man inte hadde nånn vinylspelare då.


Iallafall så gled det in en snubbe bredvid som snabbt och effektivt blädrade genom skivorna och plockade en hel bunt, och jag snackar snabbt, gick lika snabbt när han drog ut vinylen och kollade repor, fan han måsste ha skivbutik tänkte man och det visade sig stämma när han frågade om man själv hadde hittat något, butiken ligger nära seriebutiken i gammla väster, ja det var ju en jäkla massa 80-tal sa man, messt skräp men de kan stå som utfyllnad sa han, sen visade man 70-tals slippsarna och kavajen och en av slippsarna föll han på läppen och han hadde tydligen hittat en jävligt cool bandspelare på stället förut, igår fans det inte en enda, skulle behöva en eftersom den man har har så jäkla lågt ljud.


Ja och vilka skivor hadde man hittatt själv? jofan man inhandlade tre stycken Phil Collins och lite annat typ A-ha, blev inga James Last eller Frank Valdor den här gången, man har ju en jävla bunt på golvet redan, man kanske skulle bli en Phil Collins hardcore diggare, det är ju musik man gråter till, fattar inte varför de rätta klagar, lite för folkligt kanske, men vad fan var inte James Last, fasst det är ju klart Collins är ju hundra mil ifrån Lasts coolhet.

Ikväll blir det stapelbäden, fick ett tipps att kolla in Miranda av Miranda själv igår när man var där för att kolla programmet, ska låta som PJ Harvey tydligen och det är ju inte helt fel, tror fan att man såg henne på vattenfestivalen i slutet av 90-talet,ja PJ, inte Miranda.