2007-08-15

Jaha, nu funkar inte fortunecity länken till pärlplattorna man satt upp, förhoppningsvis är det övergående och inte nått jäkla censuringrepp, blir kanske att sätta upp några ikväll här i Lund efter man sett SvenErik Alhem yra om detsåkallade människovärdet, men då ska vädret tillåta det och man måsste hitta nånn back att stå på, man är ju inte Dolp Lundgren.

Hittade en bunt kvitton i kavajen som användes i helgen och fick en klarare bild av vad man gjortt, kom på att man när deep var stängt satt med nånn förtidspansionärad alkis vid triangeln och drack smuggelöl, typ 33cl burk 5,3% Haribou, fick köpa fem stycken för tiokronorstyck, ett bra pris vid den tiden när Lidl inte är öppet.

Idag tar sommarkortet slut och man har fan fyra resor kvar, men man har ju heltklart tjänat på det ändå, skulle iochförsig varit perfeckt om kortet gällde till fredag eftersom man liksförbannatt måsste till Lund både torsdag och fredag för föreläsning.

Hittade förövrigt inget intressant på Humana i Helsingborg igår, fanns ju överhuvudtaget inget 70-tal, passade på att hoppa av i Landskrona för att fota Bengt Lindström affichen men hittade bara två stycken som inte var totalt nedrivna, det är säkert Emilush & Caustic som gått runt och rivit som besatta, eller då är det helt enkelt Landskronakommunsstädare, synd, eftersom elskåpen där ser jäkligt nakna ut.

Ja inte fan blev det något människovärde, de skulle ha 80kr i inträde, totalt vansinne, det får man ju 24stycken folköl för, en helgfylla medandraord.
La ned plattuppsättningen också, får ta det i septemper när man har tillgång till digitalkamera.