2007-08-24


Ja det stämmer ju det som sägs att på Malmöfestivalen pratar man med både gammal och ung, och då räknar man inte in när man pratar med sig själv. Stod utanför och lyssnade in carolina af uglas och slutlåten är ju en hitt.
FM3 var ju klart intressant också, kina + tyskland.
Ja och Iranskan svängde friskt, man kunde nässtat tro att man var i iran när man sågsigrunt i publikhavet.
Sen så blev det kanske för länge partande utanför för man hann bara se slutlåten av babyblonds&downs, men vad fan, det var ju Death In June covern! Förhoppningsvis lär de spela några gånger till i framtiden, och va fan, de måsste ju slåihop en platta man kan inhandla.

Ja det blev häng utanför som vanligt, men punkarbruden vägrade bjuda på cigg och ändå hadde hon två kvar, ja och de blev kvar utanför, javadfan vad det nu är, hängde på nånn VanDammninja upp till bergsgatan, men där hittades enbart en öl, starköl visserligen, gled in till möllevångstorget men de alternativa som satt där diggade inte min KKK t-shirt och ändå var det Kellogs, så där blev det ingen alkohol så det blev bussen vid södervärn.


Fan, man kanske skulle döpa om bloggen till hemkopday, har ju varit ett jävla spring där, men danskölen svänger så vad kan man göra.

Och idag? ja Ved måsste ju ses sen får man improvisera, jajust, Client kanske svänger, och har man jävligt tur så hinns Adelgatan 2 med och kolla in System

Fan, man måsste ju nämna AfrosvenskarnasRiksförbund som känner sig KRÄNKTA av TinTin i Kongo, citat "afrikaner framställs som apliknande varelser och intellektuellt och socialt underlägsna vita"
Ja och? brukar det snöa i Kiruna?
Har fan på mig KRÄNKT T-shirten ikväll


Ved var bra och sen så såg man lite dragspel, drog till lidl för öl och hängde på mölleplatsen och partade vilket var lika roligt som vanligt, men senn vette fan vad som gick snett, skulle kolla in MelodyClubb på stortorget som började 21:00, kom dit vid 22:00, ja mera öl då på coop, kom dit 22:50, ja nå är det ju lugnt att hinna se Client på mölle, men plötsligt var klockan 01:00 och man var typ halvägs, ja då blir det väll adelgatan och plötsligt var klockan 03:00 och man vettefan vars man var, tog bussen. Satan vet var all tid rann iväg, måsste ha gått i cirklar eller baklänges.