2007-10-26


Fan! råkade radera två bilder, hoppas detinte var något vicktigt. Ölen kosstade ju svinmycket på Tuna 26kr och dessutum var det Pripps Blå, men Tomas Ledin svänger ju iochförsig, lättdruckna på vägen ned iallafall, drog ut och inhandlade ciggmenthol, skulle fan ha hunnit handa ett sixpack till på Hemköp, det drog igång typ efter 21 inte mycket publik, men som man brukat säga kvalitee för mängd, eller inte när det gäller öl, jofan, inhandlade en veteöl och satt och fyllesnacka sen så gick ju housewifebeaters, nä lovers ska det juva, har fan hört dem förut typpå Bodoni, svängde gjorde det iallafall, hitten var före sissta låten,

Sem blev det en Guinnes och LionHartCobra, nä Brothers var det ju, så jävla 90-tals shohgazwpsykedelika, frn Norge såklart, inhandade en platta och fick fan autograf frn mercandicen, jafan från sångarn också, träffade på en som varit på FormaNova 2006, fan han hadde ju exakt samma bruna korta skínjacka man hadde i Umeå, utan märke dessutom.
Stod och snackade på vägen upp lUckyStricke och fick en NorllandsExport av nånn, så jävla emo, eller postrock var det ju.
Drog en till Menthol och drog till Malmö och snackade drivhuset med nånn.

Imorgonärenannandag nu måsste man dra för att hinna med 7:an