2007-10-13


Ja några öl på Lidl såklart, knivgatan den här gången.

Fan, råkade se andra avenyn på TV efter kobra, tre avsnitt på raken och det svängde tammefan och inte bara för att det utspelas i Göteborg, alla klyschyr (eller samtidshänndellser) finns ju med, måsste nässtan följa det hela, på lördagar är det ju tre avsnitt på raken. Vars fan ligger andra Avenyn? har bara varit på förssta och Vasagatan svänger mer, för att inte tala om Vasaparken.

Gled upp till Rundgång där det skulle liras, kom lite väl sent men hannse sissta låten, såg jävligt psyckobilly ut, iallafall gittarissten,
http://www.myspace.com/housewifelovers
Friakonstelationen varsåklart där och påbesök, hadde inga planer för kvällen, fan, han borde ha saggt att vi har världens fesst i köket och david brock kommer att spela live.

Gick till Netto för att inhandla billiga Kräftöl, fick tippset av fkk i torsdags, men det räckte inte med att pantautomaten var pajj, Kräfftölen var SLUT!
Gled över till Hemköp triangeln men inte ihellvette hadde de skaffat några Dansköl, vafan sysslar de med egentligen? Hittade en trevlig inköpslissta iallafall, eller trevlig, den jäveln köppte ju KOMJÖLK! kanske är det sojjamjölk men A-fil är fan gjort av kor.


Ja man är ju inte straightedge så det blev att glida över till COOP och inhandla ett sixpack odin, det man drack hela tiden på hemmaboda och det är ju aldrig helt fel, måsste ju varriera sig.


Jaochikväll så blir det Göteborg för hela slannten, fan första låten på http://www.myspace.com/samurajcities är ju BD.

sen blir det
http://www.myspace.com/club8

Om man tarsig till Deebasser förståss.

Fan! det blev bara silver te från automaten däruppe och nånn har börjat dra bort färgen, fan trodde det var målat men det är tydligen bara tejjp, men det är då ett jävla sätt och börja jävlas med oskyldiga kaffeautomater, det här är ändå K3, inte Imer. (har iochförsig inte sett någon vandalism där men man måsste ju få ha fördommar (som offtast visas sig vara rätt) fattar förövrig inte hur desåkallade stureplansprofilerna kunnde komma undan, vemfan anmäler våldtäckt om det inte är det?
låter i mina öron som jävlig onödigt.