2007-10-04Ja man vann tydligen fritt inträdde på Mustach som lirar på mejeriet ikväll, inträde 180kr, men då skulle man måssta ta sig till Lund så det var ju en jävla tur att det lirar två band på Rundgång också och då är det ju lätt att välja och man slipper få ångest över ingen mustach.
PsyckickIlls och MoHa skulle det visst va, uvisa plus norrje.


Fick låna 500kr av hyresvärden så då har man ju mat den här månaden iallafall (fan också, man var ju sugen att börja snatta, det var ju längesenn sisst, typ förra seklett).
Träffade på Möller med Crew på väg från Värnhem, sa typ hejssan.


Komditskullebörja20.00gledmotbiblioteketochträffadepåskaduditsåklart, trelleborgsallehande hadde ikkitskrivit om Lidl, nä Vilks ska det ju va, jo på ledaren men icket, det var då fan vad många icket det va, för att inte tala om alla va.
illafall så var psyckhicEll så jä bra, skulle passa som en smäck på inspacebetwen och det höll även friakonstelatonen med sprang som fan till Hemcoop, nä hemköp, för att inhandla ett sixpack danskt2,8% och då VaD det SlUT!
frågade när de skulle komma in, ingen aning, så det blev Mariestad fourpack, 4-pack, och springa tillbaka för att hinna med norskarna som fan blev bättre och bättre.

stodutanför och snackade current93 och hakade på till nånn pubb som va bra, bjöds på bira bira bärss bärss
sen blev det hasch, iallafall som det luktade, var mer intreserad av ölen, de små 33cl på golvet från denemark, och fanvet om inte björk var där, inte bröderna utan hon från island, nä det var fan bättre, typ Borås, det började med Borlänge och då kom man ut från början igen, så jävla bra, hadde man haffst stålar så skulle man dragit till LAB och det kanske man gör liksförbannat, har ju kvar tur&retur biljeten de aldrig klippte i septemper, om det kommer en kondöktör så är det väll bara att hålla tummen över, näfan han eller hon tar ju den i hela handen.