2007-10-07


Hardcoreemo på cafe Revolt men man kom lite försent och missade första bandet, men de ska ju lira på chockladfabriken i framtiden så, inhandlade iallafall deras demo och en pinn. Stod utanför och snackade med Östersundspunkaren från Birka och blev bjuden på en alkoholfri öl, passar ju bra på en söndag. Meheelhe rockade iallfall, bättre än man komihåg från grängesbergsgatan, gled tillslut nobellvägen fram.

Vettefan vad man ricktigt gjorde i lördagsnatt (eller om man ska kalla det söndagsmorgon) men plöttsligt stod man på Stortorget och lyssnade på Tomas Wihe fullsomfan (ja inte Wihe) och neggade Mikael den jävla tjurfäcktningslovern, tog några ord med nånn kvinnlig falungongare också, blev stoppad av polisen vid Värnhem men slapp fyllecell, det varju förihellvette Söndag, eller så berodde det på att de hittade mina NSF klistermärken i fickan när de muddradde en..
Ja resten är historia, eller rättare saggt början.

Det bjöds rikligt på rödvin på 64festen i lördags iallafall, kanske därför man kände sig så intelektuell, eller om det var sprituell man var.