2007-12-21


Fick ihop en kombinaton iallafall, det får duga Shekitout
Problemet är väl att jackan inte har någon innerficka och man kan fan inte ha kort och stålar i ytterfickorna (möjligtvis flyerna men de har ju rennsat väggarna på bra papper), fick visserligen en plånbok som julklapp av den sydamerikanska tanten som också bor inneboende, var det Peru? något land där kommunisterna tog över var detiallafall så hon drog till USA vilket inte var så poppulärt på ett hallalställe (i malmö), som den andra pakistanska inneboende ville dra på, när de fick se hennes pass.
Men en plånbok tappar man ju ännu lättare och dessutom tappar man ju allt (dessutom är den gjord i skinn) så det vettefan hur man ska göra, stoppa cashen i skorna kanske.
Jaikväll drar man till Krets där det ska tweeas http://www.myspace.com/thelegendaryhepburns
http://www.myspace.com/anthonyrochester

Senn så vete fan om man ska surfa över till debaser, Langhorns svänger ju rejält, men frågan är om det hinns före 22 (då det är fritt inträde)
Eller ska man dra till Jeriko ock kolla in Familjen och Printer, har fan sett printer förut kom man på igår, såg att man hadde en platta med dem och man har ju bara plattor med band man sett live, gjorde man verkligen det på itsatrapp?
Jaskadet bli Surf eller Electroniskt det är frågan, eller då blir det inget avdet, men man ska försöka hinna till Deep iallafall, ingen band på scenen men ändå.

Jo Lördagen var fin, alkoholfriglögg bjöds på Rundgång men det var ju bara att hälla i lite rödvin, katten svängde iallafall (katten vad det svänger) sen gled man till Inkonst för Syntjul, EBM är aldrig fel, träffade teaterterrier (AKA deathinjune) men drog liksförbannat inte till Dallas dagen efter.
När det stängde så gick man in i en snubbe som letade öppenhet, vi hittade en del öppna öl och vinare, sen stod vi med två tjejjer (eller kvinnor kanske det var, tror att nånn hadde unge)sen gled hemm till hanns soclägenhet, inga bira men man rullade (eller rättare sagt rullade ur tobaken ur mentholciggen och stoppade in den igen, fanns ingen bibel) och tog bussen, Södervärn var jusst utanför.

Näfan, nu måsste man pissa och skita och taencigg, lika bra att öppna en BurgenPils före