2007-12-07

Hur jävla dumma får mänskligheten vara egentligen? tydligen hur mycket som hellst för nu ska de försöka göra om nötboskapens magar till kängurumagar, varför? jo som vi alla redan vet så släpper kor och tjurar ut en jävla massa metangas när de skiter och det bidrar till växthuseffekten, klimathotet, tio gånger mer änn alla jävla bilar, men tydligen gör inte känguruns fisar det.
JAMENFÖRIHELLVETTESJÄVLASKIT!!! SLUTA föda upp boskapen då, för det är ju förfan inte tjurarna och korna själva som springer runt och koppulerar i det fria.
Ännu ett bevis på att köttätande sänker inteligensnivån avsevärt.


Ikväll blir det Möllermovie och Ved på Rundgång, fanvet vad som händer sedan, inte ett skit förmodligen.

Igår var man iallafall på Kretts och kollade in Per Thörn som först läste ur sitt allster och sedan framförde ett litet musikstycke via sex stycken kassetbandspelare, tog visserligen en jävla tid innan det började och dessutom med en paus emellan så det var ju tur att bröderna Mooms var där så att man kunde ha en konversation, jadet bjöds ju på baginboxrödvin också och det gör ju alltid att stämmbanden lossnar, hellst när ämnet börjar röra aktuella afficher.
Blir att gå till biblioteket och kolla om det finns nått Thörn, ja mittelsfär, friakonstelationen och galleri21 var också där. Imorgon ska det tydligen vara kopia

Jävligt upplysande kvitto faktisst, fan att man missade Falköpingsbandet där engångitiden, men man hadde antagligen sett dem jusst i Falköping förut, eller då var det Skövde.