2007-12-19


Måndag
Stod hur länge som hellst framför kassan, där inte en jävel syntestill och butiken var helt tomm) på nordsjö för att betala tapetlimmet, utgången var tre steg bakom ryggen så varför ihellvette snodde man inte paketet? tänkte tanken både en och två gånger, fan, på 90-talet hadde man inte ens tänkt tanken på att betala och gått raka vägen ut på engång.
Träffade någon på stortorget man hadde träffat på mölleplatsen och han hängde på hela afficheringsrundan, lämnade av honom på stortorget igen efter avklarad runda.


Onsdag
Hittade (och köpte) en lila collegejacka på stadsmissionen, fanvetvarför, måste ha sett för många amerikanska skolfilmer, men det är ju sporttönntarna som brukar gå omkring med sånnt, de coola har ju lång svart rock med tillhörande automatvapen.Torsdag
Måste ju ha ett par vita byxor till jackan men hittade inga sådana, blev istället ett par utsvängda Algots jeans (70-tals orginal) en Adidas wct-jacka med huva made in WestGermany (80-tals orginal med andra ord) och slutligen en SpiceGirls pinn modell större (90-talet är ju inne igen har man hört).
Ser nog förjävligt ut om man kombinerar alltihop, så ett par vita jeans behövs fortfarande