2008-10-09


M83 på debaser och Monogatari som förband är det som gäller ikväll och ett sixpack får räcka.

Missade Monogatari, kvällskursen slutar ju 20 och man måsste ju hinna få isig folkölen, utanför Inkonst ringde Malmösgatukontor och man fick bedömma underhållet av gator, parker, stränder, lekparker, plaskdammar och offentliga toaletter.
Inte fan har man någon aning om stränder och plaskdammar men de offentliga toaletterna har man ju stenkoll på, var ju på väg till Möllevångens.

Ja debaser hadde inträde för ovanlighetens skull och man kom lagomt till start och gick lagomt till stop, därimellan var det softshoegazing (inga gittarmattor) med inslag av synth&acid, trevligt med kvinnlig sång imellanåt.
Blev störd av att det plöttsligt började luckta pommfrittes i lokalen, vad är det för kännslolös individ som kan beställa sådant när M83 spelar, det var ju förhellvette inte ZZ-Top på scenen.
Tänkte inhandla en platta men det fanns ingen merchandise, discjockeyn sa att platta kunde inhandlas i närmaste skivbutik, men inte fan kan den det! Jukebox på Värnhem är ju nedlaggt! de hadde inte heller M83 för fyra år sedan vad man minns.
Brukar förövrigt bara köpa plattor på spelningar nuförtiden.

Hann prova snabbkassorna med självbetjäning på Coop värnhem, blir nog en hitt, interaktionen fungerade bra med både bild och ljud, men hur ska det kollas att man scannar och betalar för alla varor? En nackdel är förvisso att kvittona kommer att bli lite tråkigare utan kassörskans namn, nu står det ju bara snabbkassa.