2008-10-03

SheaSheaShea på debaser ikväll pluss två Isländska akkter och vid tur så hinner man även med Nordpolen på KB.
Dansksynth imorgon på andra sidan bron.Jajävlar, sheasheashea såg ut som en grungetruckerflata och det är ju aldrig helt fel, berodde förmodligen på den rutiga flannelskjortan men den åkte ju av efter ett tag, ett litet tag visserligen, var väll tre eller fyra låtar, ja det var ju även två perrs till på scenen, såjävlabra.
Ja och rökrutan på debaser svängde som vanligt med både Smålänningar och Göteborgare, svängde så jävla bra att man missade Seabear, typiskt, men Borko blev iallafall ett från Island, fan, han såg ju ut som GulaGubben.
Klockan var lätt över 23:30 men man drog ändå till KB och det var ju en jävla tur, Nordpolen var i full gång, jasatan, man fick ju till&med komma in gratis, såjävlabra! i dubbel bemärkellse.
Rökrutan svängde som satan på KB också, svängde fan hårdare änn på debaser, var fan mer folk där änn därinne och Park kände de till.
Ja man tog sig därifrån tillslut och vandrade mot Industrigatan 20, varju fan Techno på utkanten av alla ställen, 20kr var det ju värt, stängde visserligen 06:00, stället utanför stängde 07:00 men där blev det inget och så var den dagen över.

Maskaran kommer senare, utan cenzur.