2008-10-31


När man ändå var ute i Jägersro så blev det ett 10-pack svarta sockar, tänkte även tanken att gå in på skivlagret och inhandla Kentboxen för 389kr men det får bli en annan dag, kanske den 17nov när man ska tillbaka för en ytterligare intervju, denna gång av danskaposten, fan, det lär bli svårförståerligt, blir att liveöva ikväll efter några öl.





Rumpistol [RUMP/DK]

Lamburg Tony [ECSHO/DK]

Band Ane [JENKA/DK]

Wunderbaum [tba/DK]

Och förhoppningsvis fortsätta imorgon lördag

Sonicboom
Svartbag

Satan också! SpectraParis (IT) är samtidigt på Faust så frågan är, shoepsyck eller synthgoth? dendagendensorgen, oktober måsste ju ta slut försst.



Det blev ingett alls på Lördagen, inte enns i Malmö, men Fredagen svängde, blev igenkänd utanför Global (från formanova antagligen) av arrangören eller nått, så man betalade bara halva inträdet och kunde lägga de oppdruckna folkölen backstage dit man gick mellan banden och svepte, gick även ut till 7-elleven mellan varven för lite 10,9% öl.
Stod för länge backstage och snackade på slutet så man missade LamburgTony men inhandlade iallafall en Rumpistol CD, BandAne hadde tyvärr ingen merchandise och Wunderbaum glömde man fråga.
Fan vet varför, men fick en hundring före man lämmnade stället, dansk såklart.
Gled in på nått öppet ställe och hängde där ett tag före man vandrade mot tågstationen. Varför har 7-elleven slutat med adress på kvittona?