2009-01-30




Besökte Emmaus och hittade en BenSherman för 10kr, såjävla billigt! satt gjutet gjorde den också, fanns rejält med 90-talsdance i vinylbackarna men nöjde mig med en Heed, är inte de från Umeå? har ett svagt minne av det, har man tillockmed sett dem på UmeåOpen? kanske, jävla bra lät de iallafall kommer man ihåg.
SKY har man iallafall inte sett (ja inte Sky High heller, tacka gudarna fördet) hört har man inte heller men det lär ju vara proggresivt så det räcker, omslaget och låtlängder på 17minuter skvallrar om detta, 1980 är ju dessutom på grännsen.



Tänkte lägga ned Fredagen men KlubbKrisstalen med Fukijama live ska visst bränna av på Brogatan och där har man ju aldrig varit, men det var fan sent det öppnar, först vid 00 sen stängs det 03, vad fan ska man göra före?
Ja det blir väll att glida in på Debaser före 22 (gratis) och höra the Fall, åtminnstone två av dem, och ännu före hinner man upp till Ystadsvägen där KHM vernisagar, borde komma tidigare änn förra gången så att lite rödvin finnskvar.

Ja det kanske blir Deep sedan, på Industrigatan tappar man messt bort inte bara crusifix utan även mössor&vanttar och det lär man behöva imorgon uppe i Stockholm, tror fan de har snö på gatorna tillochmed, bara inte tapetklisstret fryser.
Man lär iochförsig fortfarande vara packad när tåget går men huvudsaken man sitter där inne så.
Smällde ihop en stockholmspecial, ja det blir lite Obama och KimdeGelder också förhoppningsvis.

Ja den här blir ju roligare om man sett ObeyGiants orginal.
Lika bra att lägga in den också.

Nä nu är det dags att gå, måsste ju hinna köpa lite smuggelcigg på Möllevången också.