2009-01-15


Riset helt slut på Willys och har varit det i evigheter, fanns fem påsar kvar på Hemköpvärnhem i måndags så det lär vara 0 idag, åker till Lund och kollar, man ska väll inte behöva resa ända till Småland för att få tag på 2 kilo Eldoradoris?
Kan ju kolla secondhandsen när man ändå är här och varför inte ta erikshjälpen i Åkarp på tillbakavägen, brukar visserligen messt vara ointressant skit men ändå.

Fan vad riset var dyrt! kostar ju 22 på willys, ja när det finns villsäga.
Blev inget Åkarp, fastnade på bankgatanshumana, var 50% rabbat på kavajer, inte särskilt billigt ändå eftersom Humanas normalpris ligger på 150kr men 75kr kan ju en shysst kavaj vara värd och det fanns det ju några av men de var för stora, ja det fanns tillochmed en som var för liten, händer inte ofta, ja man kände sig tvungen att få med sig nått som passade iallafall så det blev en halvbra, men med rätt tillbehör så fungerar den säkert.
Fanns två 80-tals kavajer men de sitter slappt än hur små de är, måsste nog ändå införskaffa nån nångång.
Det var jäkligt mycket made in Finland där och det är inte helt fel, i Malmö brukar det messt vara made in Medelhavet.
På måndag ska de tydligen ha 50% på hela sortimentet och senn följer antagligen det klassiska med 50kr, 40kr, 30kr, 20kr och slutligen 10kr för allt och inte bara i Lund utan även Malmö, blir att glida in på 10kr dagen och kolla med andra ord.

Ja på Erikshjälpenlund fanns inget, visserligen en frackkavaj för 150kr (dyrt) men det är knivigt att kombinera, alldeles för kort över magen med noll ytterfickor, ser lite väl sjukt ut att gå omkring med en hel frackmundering en vanlig vardag.