2009-01-05


Halvapriset på stadsmissionen men vad hjälper det när 70-talet lyser med sin frånvaro, blev iallafall en Lacostepike, provade en vit Burberry men den var ju förfan halvt genomskinlig, hur har de tänkt där kan man undra.
Svartajeans behöver man ju, de (Crocker) var visserligen lite väl tajjta, storlek 29, men pungkulorna syntes iallafall inte och det är ju huvudsaken.

Ikväll blir det ett besök på Slagthuset, en gång om året är det meningsfullt att dra dit, verkar iochförsig vara tunnt med LIve men man kan ju hänga i det jävulskt stora rökrummet och röka mentholcigg.



Jaha, inte var det jävulskt stora rökrummet kvar, istället fick man stå utomhus och frysa i Norrlandskylan och inte blev det varmare med mentholcigg, något LIve såg man inte till men det blev iallafall gott om folk tillslut och halva öl stod lite här och där så man gick runt och konverserade om ditten och datten, stod och pratade med en Filipa Bark lookalike som visades sig vara Sissela Benn, man kanske skulle ha bett om autograf på armen, hon fick iallafall en flyer.
Stället stängde redan vid 03:00 så då var det bara att dra, var ju en måndag så något industrigatan var uteslutet.