2009-01-16

Blir att ta sig upp till Norrland den 31jan för då spelar SutcliffeJugend i Stockholm på Fylkingen, förhoppningsvis blir det öronproppsnivå.
Och eftersom det fortfarande lär vara vinter däruppe så kan man kanske få användning för julslippsen, har fått två förslag att lösa dilemmat med slipps på vinter men de innhåller fortfarande buggar.
En V-ringad tjocktröjja gör att bara 25% av slippsen synns, det fungerar på enfärgade smala slippsar men är helt förkasstligt när det gäller breda 70-tals och julslippsar eftersom motivet och bredden är på nederdelen, och slipps utanför tröjjan, ja kanske om alla har minnst 5prommile i blodet.

En rock ovanför kavaj och slipps fungerar utomhus men på lokal tvingas man ju hänga av den för dyra pengar för att sedan stå i kö för att hämta ut den, om den nu finns kvar i garderoben vill säga.

Nä lösningen kom man på den 5jan och det är helt enkelt att ha en träningsoverallsjacka ovanför slipps&skjorta och sedan kavaj, då är det bara att zippa ned dragkedjan på träningsjackan och visa hela härligheten.

Ikväll blir det Interfab på Skåneskonstförening, ska visst vara multinteraktivmedialtspektakel, jaja, själv blir man nöjd över en enkel livespelning och några folköl.


På Coopvärnhem ville de se legg, fan de skulle antagligen kolla legg på tomten om han ville köpa ett sixpack Odin, och nått sådant hadde man icket så det fick bli danskt på Hemköp istället.