2009-02-20


Hittade en dubbelkassetbandspelare på Sopstationen, Äntigen!, nu kan man börja lyssna på kassetskörden som bara ligger och väntar, kanske skulle göra nått oldskolind occkså, vemvet.


Fixade billjett till Nöjesslakten, det bjöds på Budweiser som passade bra på en Fredag, blev fan halvfull, har visserligen bara ätit 2 äpplen idag menändå.

Eftersom mina 20hålsveganshoes har sulspruckit på högern gick man förbi Shock och inhandlade ett par nya 20håls, dessa med 5-spännen som lök på spagettin, tyvärr var det inte vegansk så de lär ju inte hålla i 9år men den som lever får i kol.
Guinnes är tydligen inte heller veganskt, den klarnas med fisk, jaja, inte ofta man dricker guinnes iochförsig.

Jaikväll blir den gammal hederlig Noice på stapelbädden.

Hinner inte fixa länkarna så man passtar innet istället, man måsste ju komma i tid,¨
ja och sen blir det 90-tal på deep, undras vad som händer på industrigatan? borstsett från deathmettal på Utkanten men det missar man ju.

-Helsingborgsgruppen CONCRETE THREAT bjuder på harsh/väggnoise som är så skrovlig att den river dig i ansiktet.

-Från Göteborg kommer FEBERDRÖM & NYRODHA och levererar apokalyptisk industri.

-Klassiska bandet EN HALVKOKT I FOLIE kommer från Stockholm för att leverera ett hårt set.

-Malmöbaserade noiseakten KOEFFs video WITHIN, regisserad av ARYAN KAGANOF, kommer också att visas, presenterad av KOEFF själv.

Jo och lite bilder kommer i framtiden (på kassetbandspelarn och skorna, varför inte samma) ja och Nettokvitto förståss, drog förbi där och inhandlade ett dansktsixpack, man får ju tamedsig eget drickka, så jävla bra!

Näfan, nu måsste man dra på sig skorna och det lär ju ta en evighet, först ska snörena i hålen och senn spännena spännas, fan, man borde ha köpt ett par svarta
gummistövlar istället.