2009-02-06


Idag släpps Madonna, ja man missade ju henne senast hon besökte Göteborg (1991?), hade ju biljett men Roskilde var ju samtidigt så man blev kvar där, kanske lyckas bättre det här året.
Kanske ska ta en sväng förbi Emmaus, kanske ska införa det som en fredagstradition, bara man inte fasstnar i vinylbackarna.

Måsste ha varit förvirrad, den 9 är ju på måndag och idag är det ju fredag 7, men när man ändå var på Folk&rock så blev det en Jarre istället för det lär ju vara omöjligt att fåtag på en Madonnabiljett, via nätet måsste man ju ha Visakort eller annat skit och när folkrocken öppnar vid 11 lär slutet vara där, vafan ärdet för fel med kontanter?

Men på Emmaus blev det iallafall en träningsjacka av det klassiska märket YngveEk made in Höör och en Busnel tröjja, harförmig att det är ett brattmärke och då bratt av det äldre gardet, 60kr är ju ett överkommligt pris.
Ja sen blev det nått skummt, fanvet om det är nått orginaldanskarmy eller en simpel HM-jacka, lär iallafall funka på Utkanten och man måsste ju ändå ha kavajer&jackor att sätta alla pinns på, de gör ju ingen nytta på skrivbordet.


De måsste börjat undra hur jävla många gånger ska han tapetsera om egentligen.


Ja och ett sixpack inför fredagskvällen skadar inte men man borde fan vara klonad i tre för på Industrigatan är det synthparty med bodylive och på Hedmanskagården har nånn ont klubb startat, MachinenKrank underhåller, ja det är ju sällan man är på LillaTorg, eller rättare sagt aldrig, så det hadde ju varit intressant men det får bli nässta gång för man drar till Krets för LuckyDragons och sen upp till Norbergsgatan för lite mera livat med U.S.Girls och OHVOTH, jusstja Dungen lirar på KB också men de såg man ju i Skövde engångitiden.
Ska väll hinna med lite konstvernisage också på CirkulationsCentralen, lika bra att köpa mer folköl på Hemköp för på CoopExtra vill de antagligen kolla legg, men det var fan bra länge sedan man hadde Odin i munnen.
Ofan, DFQ lätju trevligt, kanske hinner till Vinylbaren också annars kanske man är i någorlunda tillstånd imorgon vid 15 tiden och besöker Moqasin, men man tvivlar.Helvette vad danskölen på Hemköp har ökat i pris, 26kr för ett sixpack, helt sinnessjukt så det blev Netto istället, pantautomaten var visserligen trasig men man gick upp till Coop och matade, hade inte tid att lösa in kvittot så han i rullstol utanför fick det, varju iallafall 5kr, sen gick man vidare till CirkulationsCentralen.

Man behövde tydligen ingen flytande färdkost efter Industrigatan på Lördagsmorgonen.
De där stora vita bönorna har ju blivit totalt oätliga, vadfan har hännt? Willys får fan ta och skärpa till sig och ta in rekordliga varor.