2009-02-18


RenRamavintern men till Babel borde man ta sig.

Testbild
Ljudbildspiloten

Undrar om det börjar prick 21, då måsste man ju springandes kassta i sig folkölen.


Näfan, piloten lyfte kvartöver så man hann, trodde det var Xylofon som det visserligen var men med petflaskor, eller var det glasflaskor? fnvet.
drog ut och drog imig resterande lidlöl och några mentholjinling, inhandlade plattor och kollade in filmen och frös som satan, hellvette vad kallt det var i kyrkan, blev möjligtvis en grad varmare där uppe när man inhandlade en halvmörk och snackade loss med Spaceerik som man kanske måsste kalla Tinituserik, förhoppningsvis inte, AnickaLanz kommer jag inte ta i min mun iallafall.


Testbild? jofan, det var alstarhigh och svängde kallt med vatten, komfanpå vad man ska göra av LIdl skala 1:87 (som inte är inhandlad ännu på modelcraft för 265kr) men det kom man ju på redan under filmen, Atlantis såklart!

Hittade två rekordigligciderburksklunkar på adelgatan, pant 1kr, 1kr! näfan, i Sverige fårmanbara 50öre per burk så man måsste hitta landet där de är inköppta, ja de är gjorda in Sverige, streckkoden börjar på 73 vilket de visste på bron, skulle tydligen göra lumpen i Umeå, ja inte I20 som är nerlagd sen forntiders, skydd hette det visst, gick iallafall med glasögon utan styrka för att tessta vilken som skulle väljas, fan, förensjälv räckte det med att kolla i spegeln, ricktig interaktion medandraord, whatewer, man interagerade med sissta Nobelanern och ska väll interagera med Goldfield (menthol!) före bussen.

Imorgonärenannandag, eller åtminnstone Torsdag. (hoppas varmare)(afficherna måsste ju uPP)

Ja och kopieringsmaskinen på KKK ger jävligt mycket Industridesign, varken man vill det eller ej, menmeromdetta på Lördag.