2009-02-15


Tänkte inhandla ölen på Lidl men då va de stängt, var bara att vända på klacken till Netto, blev inga danskpilsner utan Tuborg, men det är ju visserligen danskt också, inte lika danskt som tuborgårgång 10.7% som man inhandlade på 7eleven det första man gjorde igår och då blev det genast varmare, johansegeberg var fan bra så man tänkte inhandla en platta men såg aldrig mer, sprang ut till 7eleven och inhandlade en carlsberg 10,9% och hade lite svårt att hitta tillbaka så man såg krusboing gå av scen så man sprang ut igen och inhandlade en elefantöl 7,9%, fan vet om det var sofus som svängde när man kom tillbaka, ja klockan blev 5 och man blev bjuden på en fallafel utan fallafel men med jävla massa homus utav arrangören, samma som man fick komma in gratis på global engångitiden, på nått ställe som stängde.
Danmark svänger medandraord.

Ja Lund nässta

Fourdeadinohio

zZz

Sunday blody Sunday

Jafan, en extraöl på Hemköp i Lund och oiho svängde tills han sa Falun, inget fel om falun, matiasflink, men ändå, det blev en annan kännsla.
zZz var fan helt okejj, jafan så pass ockej att man inhandlade en CD och fyfan tillochmen en T-shirt, och vars fan är konduktörerna? ned till Kph igår var det ingen jävel som kollade billjet och idag inte heller.